Instructie

INSTRUCTIE


Wilt u graag van u en uw paard een goed team maken, maar wel op een manier waarbij respect en harmonie voorop staat? Dan helpt Esther Regelink van Regelink Hippique u hier graag bij!


Waarbij het voor de een het doel is om fijn samen te werken aan de hand of onstpannen op buitenrit te gaan, is het doel voor de ander om de puntjes op de i te zetten d.m.v. wedstrijdgericht te trainen. Maar welk doel u ook hebt, de juiste begeleiding speelt hierbij een belangrijke rol.


Tijdens de instructie wordt er vooral gekeken naar hoe werken ruiter en paard als combinatie samen, maar ook individueel van elkaar. Soms is het juist goed om even een stapje terug te zetten en zal er juist gewerkt moeten worden aan de ‘basis’, waarna de stapjes omhoog veel makkelijker kunnen worden gezet met nog altijd rust en respect voor elkaar.  


Zowel privélessen als ook groepslessen in de discipline dressuur, springen en eventing behoren tot de mogelijkheden. Esther is in het bezit van een ORUN niveau 4 ‘wedstrijdsport eventing’ diploma, waardoor ze combinaties tot en met Z niveau kan begeleiden.


Naast de trainingen biedt Esther ook wedstrijdbegeleiding aan.