Training

TRAINING 


Bent u op zoek naar een ervaren en professionele trainer voor uw paard? Dan bent u bij Esther Regelink van Regelink Hippique aan het goede adres. 

Esther heeft ruime ervaring met het inrijden en opleiden van jonge, onzekere of gespannen paarden en het uitbrengen op wedstrijden in de discipline's dressuur, springen en eventing tot Z niveau. 

Trainingsstages bij dressuurstal van Baalen, Tim Lips, Alice Naber Lozeman, Egbert van Roekel en Featherlight Horsemanship hebben onder andere bijgedragen aan de ontwikkeling van Esther als ruiter.  

Ervaart u problemen aan de hand of tijdens het rijden, wilt u uw paard klaar laten maken voor verkoop of heeft u op dit moment simpelweg even geen tijd. Regelink Hippique staat open voor ieder paard! 

De harmonie tussen ruiter en paard staat bij Regelink Hippique voorop. Deze harmonie start al vanaf de grond. Vaak ligt grondwerk dan ook aan de basis van de trainingen. Daarnaast kan een paard in onze visie pas presteren wanneer het zich een ‘happy athlete’ voelt. Zodoende staan afwisseling en voldoende aandacht voor het mentale stuk van het paard centraal tijdens de trainingen. Op deze manier krijgt uw paard een solide basis waarmee u later zelf verder kunt gaan. De trainingen kunnen tevens worden gecombineerd met instructie, waarbij uzelf naast of op uw paard stapt onder begeleiding. Op deze manier helpen wij u (weer) een team te vormen met uw paard. 

Wij bieden voornamelijk trainingen aan huis aan, maar er is ook (geringe) mogelijkheid uw paard bij ons op locatie in training te zetten. De paarden  worden hier gehuisvest op een wijze waarbij ze veel vrije beweging krijgen middels een paddock track en onbeperkt beschikken over ruwvoer. Het welzijn van het paard staat ten alle tijden voorop! 

Rust, positieve stimulans en eenheid zijn woorden die de wijze van trainen van Esther goed omvatten. Door de ruime ervaring, de vakkundigheid en het professionele netwerk kunt u uw paard bij Regelink Hippique in vertrouwde handen geven.